Gamintojai
Rekomenduojame: su makaronais, brusketomis, padažams, mėsos patiekalams, miltiniais patiekalais.
Rekomenduojame: su makaronais, brusketomis, padažais, mėsos patiekalais, miltiniais patiekalais.
Rekomenduojame: sriuboms, padažams ar brusketoms pagardinti.
Rekomenduojame: sriuboms, padažams ar brusketoms pagardinti.
Rekomenduojama: su kiaušiniais, makaronais, salotomis, puikiai tinka pagardinti brusketa, sumuštinius ar picas. Naudokite jau paruoštą patiekalą pagardinti.
Rekomenduojame: su kiaušiniais, makaronais, salotomis, puikiai tinka pagardinti brusketa, sumuštinius ar picas. Naudokite jau paruoštą patiekalą pagardinti.
Rekomenduojame: su ryžiais, brusketomis, sumuštiniais, puikiai tiks vegetariškiems patiekalams ar risotto pagardinti.
Rekomenduojame: su ryžiais, brusketomis, sumuštiniais, puikiai tiks vegetariškiems patiekalams, ar risotto pagardinti.
Sudėtis: žaliosios alyvuogės, alyvuogių aliejus, juodasis vasarinis trumas 5% (Tuber Aestivum Vitt.), druska, aromatas.
Sudėtis: juodosios alyvuogės, alyvuogių aliejus, juodasis vasarinis trumas 5% (Tuber Aestivum Vitt.), druska, aromatas.
Tradicinių būdu gaminamas vasarinių trumų padažas su pievagrybiais yra sėkmingiausias ir populiariausias produktas visoje trumų serijoje.Šis trumų ir grybų padažas yra tobulas ir paruoštas naudoti iškarto.Tiesiog uždėkite ant virtų makaronų, keptos mėsos. Arba kaip puikūs virtuvės šefai padėkite ant sraigių ar grilyje keptos žuvies.
Tekstūra ir unikalus baltojo trumo aromatas derinamas su grietinėlės švelnumu ir kreminiu gaivumu.Elegantiškame stikliniame indelyje, baltojo trumo kremas suteiks kiekvienam patiekalui pridėtinę verte, kurią žino tik trumas, ir nesvarbu ar tai paprastas patiekalas ar sudėtingas receptas.