Skrebučiai su ančiuviais ir juoduoju trumu

 

                                               Ingredientai:

 

  • 12 riekelių sumuštinių duonos;
  • 6 gabaliukai ančiuvių file;
  • 85g malto juodojo trumo;
  • 7 arbatiniai šaukštai baravykų ir triufelių pašteto;
  • 1 skiltelė česnako;
  • 2 valgomieji šaukštai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
  • Druska.

 

Gaminimo procesas:

Susmulkintą česnaką pakepinti įkaitintoje keptuvėje, alyvuogių aliejuje, kol įgaus šviesiai gelsvą atspalvį. Patraukite keptuvę nuo ugnies ir pašalinę česnaką iš jos įdėkite susmulkintus ančiuvius į įkaitintą aliejų. Maišant ir šaukštu pagrudus ančiuvius gražinti keptuvę ant mažos ugnies. Pagardinkite druska, maltu juoduoju trumu, bei baravykų ir trumų paštetu. Viską pakepkite kelias minutes ant vidutinės ugnies. Sumuštinių duonos riekeles supjaustykite trikampiais, apkepkite labai karštame aliejuje ir paskrudinkite maždaug 2 minutes orkaitėje ant grotelių. Ant skrebučių uždekite pagamintą padažą ir patiekite kol neatvėso.  

Skanaus.