Žuvies filė su kapotu juoduoju trumu

 

                                                    Ingredientai 4 porcijoms

 

90 gr. Kapoto juodojo trumo. Galima naudoti ir pjaustytą ar maltą trumą;

4 filė gabaliukai;

200 gr. grietinėlės;

3 šaukštai alyvuogių aliejaus;

½ stiklinės balto vyno;

druska, pipirai pagal skonį.

                                                  Gaminimo būdas

Pabarstykite žuvies filė druska ir pipirais. Pavoliokite filė gabaliukus miltuose ir pakepinkite ant sviesto ir alyvuogių aliejaus 3 minutes iš kiekvienos pusės. Kai filė apkeps išimkite ir sudėkite į kitą indą. Supilkite vyną į keptuvę su likusiu aliejumi ir pavirkite truputį. Pridėti grietinėlės ir pagardinti kapotu joduoju trumu pagal savo skonį. Sudėkite žuvies filė į jau parengtą padažą ir virkite dar 2 minutes. Patiekite su virtomis daržovėmis.

Skanaus!