Karbonarai su trumu

 

                                                           Ingredientai 6 žmonėms 

 

500gr. Makaronu ( penne, spagheti arba rigatoni);

100gr rūkytos šoninės;

1 skiltelė česnako;

1 nedidelis svogūnas;

1 stiklinė pieno;

50 gr. Sviesto;

50gr tarkuoto parmezano, (gali būti bet koks kitas kietasis sūris);

truputi muskato;

druskos, pipirų;

3 kiaušiniai;

50gr. baltūjų ar juodūjų trumų pašteto, tai pat tinka: baravyku ir trumų paštetas, maltas juodasis trumas, baltojo trumo kremas. Geriausiai tiktų šviežūs trumai.

 

                                                           Gaminimo būdas

 

Užvirinkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens makaronus. Makaronus virkite kaip nurodyta ant pakelio. Kol makaronai virs, keptuvėje ant šiek tiek alyvuogių aliejaus pasikepinkite susmulkintą šoninę,  kapotą česnaką ir plonais griežinėliais pjaustytą svogūną. Kepinkite viską ant mažos ugnies, kol viskas virs aukso spalvos. Tada keptuvę patraukite nuo ugnies, įpilkite pieno, įdėkite sviestą ir parmezaną su šiektiek muskato, druskos ir pipirų, nepamirškite ir trumų pašteto. Nusausinkite makaronus kai jie jau bus išvirę ir dėkite viską i keptuvę, keptuvę dedate ant ugnies ir viską maišote, užpilkite kiaušinius (kiaušinius prieš tai susiplakite) ir viską maišydami dar truputi pakepkite kol viskas taps kreminės spalvos, patiekite karštą.

Skanaus.