1.                                             Jautienos file su trumų paštetu

 

                                                         Šešioms porcijoms

 

6 gabaliukai jautienos file ( storis vidutiniškai apie 2,5 cm);

druskos, pipiru;

50gr. sviesto;

6 šaukšteliai malto juoduojo trumo arba galima naudoti: baravykų ir trumų paštetą,  baltojo trumo paštetą.

200gr. riebios grietinėlės

 

                                                           Paruošimo būdas

 

Ištirpinkite sviestą keptuvėje ir pakepkite mėsą iš abiejų pusių, kaip mėgstate. Pabarstykite pipirų , druskos, supilkite grietinėlę ir įdėkite maltą juodajį trumą,  pakepkite dar apie 2 min. Ištraukite jautiena ir apipilkite padažu kuris gavosi.

(Vietoj jautienos file galite naudoti bet kokios rūšies mėsą).

Skanaus.