Salotos "krevetės lovoje su baltuoju trumu"

 

                                                                   4 porcijoms

 

Salotos;

24 didžiosios krevetės;

7 šaukšteliai baltojo trumo pašteto taip pat galima naudoti maltą juodajį trumą ar baravykų ir trumų paštetą;

4 šaukšteliai riebios grietinėlės;

 

                                                                   Paruošimo būdas

 

Krevetes nuskalaujame po šaltu vandeniu. Užsikaičiame vidutiniame puode vandens ir laukiame kol užvirs, tada sudedame krevetes ir kai vėl užverda paverdame 3-4 min. Atsivėsiname krevetes ir išlupame jas iš kiauto. Kitame inde sumaišome trumų paštetą kartu su grietinėle.

Salotas išdėstome ant desertinės lėkštės įdedame gauto kremo ir ant viršaus uždedame krevetę. Tinka su atšaldyto balto sauso vyno taure.

Skanaus!